Privacybeleid

Deze website is bedoeld om informatie, hulpbronnen en privacy te geven aan de gebruikers van deze website. Gezondheidszorg is een persoonlijke kwestie en Galderma streeft ernaar de nodige privacy en vertrouwelijkheid te betrachten om te zorgen dat patiënten, zorgprofessionals, zorgverleners en anderen onze websites met vertrouwen kunnen gebruiken.

Persoonlijke data die wij verzamelen en hoe we dit doen

Afhankelijk van hoe u met Galderma communiceert (online, offline, via de telefoon, enz.), Verzamelen wij verschillende soorten informatie van u, zoals hieronder beschreven.

• Persoonlijke contactgegevens. Dit omvat alle informatie die u ons verstrekt waarmee we contact met u kunnen opnemen, zoals uw naam, postadres, e-mailadres, telefoonnummer of faxnummer.

• Professionele informatie. Dit omvat alle informatie die u ons verstrekt met betrekking tot uw beroep en / of kwalificaties, maar ook informatie uit uw curriculum vitae, informatie over uw huidige en vroegere interacties met Galderma en over uw deelname aan evenementen, conferenties en wetenschappelijke studies en andere persoonlijke informatie die u over uzelf en uw professionele activiteiten verstrekt.

• Informatie van computer / mobiel apparaat. Alle informatie over het computersysteem of ander technologisch apparaat dat u gebruikt om toegang te krijgen tot een van onze websites, zoals het internetprotocoladres (IP-adres) dat wordt gebruikt om uw computer of apparaat met het internet te verbinden, het type besturingssysteem en het type en de versie van de webbrowser . Als u via een mobiel apparaat zoals een smartphone toegang krijgt tot een Galderma-website, bevat de verzamelde informatie, waar toegestaan, ook de unieke apparaat-ID, advertentie-ID, geolocatie en andere vergelijkbare gegevens van mobiele apparaten van uw telefoon.

• Informatie over websites / communicatie-informatie. Terwijl u door onze websites of nieuwsbrieven bladert en deze gebruikt, gebruiken we automatische technologieën voor gegevensverzameling om bepaalde informatie over uw acties te verzamelen. Dit omvat informatie zoals op welke links u klikt, welke pagina's of inhoud u bekijkt en voor hoe lang, en andere vergelijkbare informatie en statistieken over uw interacties, zoals reactietijden van inhoud, downloadfouten en de duur van bezoeken aan bepaalde pagina's. Deze informatie wordt vastgelegd met behulp van geautomatiseerde technologieën zoals cookies en webbakens en wordt ook verzameld via het gebruik van tracking door derden voor analyse- en reclamedoeleinden. U hebt het recht om bezwaar te maken tegen het gebruik van dergelijke technologieën; zie voor meer informatie kop 4.

• Door consumenten gegenereerde inhoud. Alle inhoud die u maakt en vervolgens met ons deelt op sociale netwerken van derden of door deze te uploaden naar een van onze websites, inclusief het gebruik van sociale netwerk-apps van derden, zoals Twitter. Voorbeelden hiervan zijn foto's, video's, persoonlijke verhalen of andere soortgelijke media of inhoud. Waar toegestaan, verzamelen en publiceren we door consumenten gegenereerde inhoud in verband met een verscheidenheid aan activiteiten, waaronder wedstrijden en andere promoties, functies voor website-community's, consumentenbetrokkenheid en sociale netwerken van derden.

• Sociale netwerkinformatie van derden. Alle informatie die u openbaar deelt op een extern sociaal netwerk of informatie die deel uitmaakt van uw profiel op een extern sociaal netwerk (zoals Twitter) en die u toestaat dat het externe sociale netwerk met ons deelt. Voorbeelden hiervan zijn uw basisaccountgegevens (bijv. Naam, e-mailadres, geslacht, geboortedatum, huidige stad, profielfoto, gebruikers-ID, vriendenlijst, enz.) En alle andere aanvullende informatie of activiteiten die u toestaat dat het externe sociale netwerk deelt . We ontvangen de profielinformatie van uw derde partij (of delen daarvan) telkens wanneer u een Nestlé Skin Health / Galderma -webtoepassing downloadt of communiceert op een extern sociaal netwerk zoals Twitter, elke keer dat u een sociale netwerkfunctie gebruikt dat is geïntegreerd in een Nestlé Skin Health / Galderma -site (zoals Facebook Connect) of elke keer dat u met ons communiceert via een extern sociaal netwerk. Voor meer informatie over hoe uw informatie van een extern sociaal netwerk wordt verkregen door Nestlé Skin Health / Galderma, of om niet langer dergelijke sociale netwerkinformatie te delen, gaat u naar de website van het relevante sociale netwerk van een derde partij.


Informatie die aan een persoon kan worden gekoppeld

U kunt de website bezoeken zonder ons informatie te verstrekken die aan uw persoon kan worden gekoppeld. Galderma verzamelt informatie die aan een persoon kan worden gekoppeld (zoals naam, adres, telefoon/faxnummer en e-mailadres), uitsluitend wanneer deze vrijwillig wordt verstrekt door iemand die onze websites bezoekt. Dergelijke aan personen koppelbare informatie die door bezoekers van de website is verstrekt, wordt door het Galderma-concern niet verkocht, verhuurd of anderszins ter beschikking gesteld of openbaar gemaakt aan derden. Galderma zal deze informatie alleen gebruiken om antwoord te geven op uw vraag.

Alleen daartoe gemachtigde werknemers van het Galderma-concern of onze vertegenwoordigers (die ermee hebben ingestemd om informatie te beveiligen) hebben inzage in informatie die aan een persoon kan worden gekoppeld.

Alle persoonsgegevens die u verstrekt, worden verwerkt en bewaard overeenkomstig de regels van de richtlijn betreffende gegevensbescherming (95/46/EG). Door persoonsgegevens in te voeren op deze website geeft u ons toestemming voor de genoemde verwerkingsmaatregelen in verband met het invulformulier. Overeenkomstig de richtlijn inzake gegevensbescherming heeft u het recht een jaaroverzicht op te vragen en te ontvangen van uw persoonsgegevens die Galderma heeft bewaard. Op basis van een dergelijk overzicht heeft u bovendien het recht uw persoonsgegevens te laten verwijderen of corrigeren.

Persoonsgegevens van kinderen met gebruik van informatiemaatschappijsdiensten (inclusief onze website)

We vragen niet bewust om persoonlijke gegevens van kinderen onder de leeftijd van 13. Als we ontdekken dat we onbedoeld persoonsgegevens hebben verzameld van een kind jonger dan 13, zullen we de persoonsgegevens van dat kind onmiddellijk uit onze gegevens verwijderen. Galderma kan echter persoonlijke gegevens over kinderen jonger dan 13 jaar oud rechtstreeks van de ouder of voogd en met de expliciete toestemming van die persoon verzamelen, zoals vereist door de wet.

Cookies / vergelijkbare technologieën, logbestanden en webbakens

Cookies / soortgelijke technologieën. Raadpleeg onze Cookie Notice om te leren hoe u uw cookie-instellingen kunt beheren en voor gedetailleerde informatie over de cookies die wij gebruiken en de doeleinden waarvoor wij ze gebruiken.


Logboek bestanden. We verzamelen informatie in de vorm van logbestanden die de websiteactiviteit registreren en statistieken verzamelen over uw surfgedrag. Deze items worden automatisch gegenereerd en helpen ons om fouten op te lossen, de prestaties te verbeteren en de beveiliging van onze websites te handhaven. Deze zijn niet gekoppeld aan informatie die aan uw persoon kan worden gekoppeld

Web Beacons. Webbakens (ook bekend als 'webbugs') zijn kleine coderegels die een grafische afbeelding op een webpagina of in een e-mail bezorgen met het doel gegevens naar ons over te brengen. De informatie die via webbakens wordt verzameld, bevat informatie zoals een IP-adres, evenals informatie over hoe u reageert op een e-mailcampagne (bijvoorbeeld op welk tijdstip de e-mail is geopend, waarmee u in de e-mail kunt klikken, enz.). We gebruiken webbakens op onze websites of nemen deze op in e-mails die we naar u verzenden. We gebruiken webbeacon-informatie voor verschillende doeleinden, waaronder maar niet beperkt tot rapportage van siteverkeer, unieke bezoekersaantallen, advertenties, e-mailaudits en -rapporten en personalisatie.

Gebruik van uw persoonsgegevens

De volgende paragrafen beschrijven de verschillende doelen waarvoor wij uw persoonlijke gegevens verzamelen en gebruiken en de verschillende soorten persoonlijke gegevens die voor elk doel worden verzameld. Houd er rekening mee dat niet alle onderstaande toepassingen relevant zijn voor elk individu.

Waar wij uw persoonlijke gegevens voor gebruiken

Onze redenen

Onze legitieme belangen

Patiënt / consumentenservice. We gebruiken uw persoonlijke gegevens voor doeleinden van klantenservice, waaronder het beantwoorden van uw vragen. We verzamelen informatie over hoe onze websites worden gebruikt om u bepaalde inhoud te bieden en deze te verbeteren op basis van de feedback die we ontvangen. Het beantwoorden van uw vragen vereist meestal het gebruik van bepaalde persoonlijke contactgegevens en informatie over de reden van uw aanvraag (bijv. Reageren op vragen of opmerkingen over uw gebruik van onze producten, bestelstatus, technische kwestie, productvraag / klacht, algemene vraag, etc.).

 

  •  Voldoen aan contractuele verplichtingen 
     
  • Wettelijke verplichtingen​​
     
  • Onze legitieme belangen

 

  • Verbeteren en ontwikkeling van nieuwe diensten
  • Efficiënter zijn

 

Tot stand brengen en onderhouden van onze relatie met zorgprofessionals. Wij gebruiken uw persoonlijke gegevens om te controleren of er een potentiële zakelijke mogelijkheid is, om u te bereiken en om u te informeren over onze producten en diensten en om een ​​relatie met u te onderhouden.

  • Legitieme interesse
     
  • Uw toestemming (indien vereist)
  • Wettelijke verplichting (bijv. Gegevens verzameld in veiligheidsrapporten)

 

  • Een relatie met u onderhouden
     
  • Beoordeling van uw interesses en expertise
  • Overweeg toekomstige samenwerking met u en contact met u op te nemen in verband met dergelijke kansen

Contact met u opnemen en adverteren op externe sociale netwerken. Wij gebruiken uw persoonlijke gegevens wanneer u communiceert met sociale netwerkfuncties van derden, zoals "vind ik leuk" -functies, om u te voorzien van advertenties en om u te betrekken bij sociale netwerken van derden. U kunt meer te weten komen over hoe deze functies werken, welke profielgegevens wij over u verkrijgen en hoe u zich kunt afmelden door de privacykennisgevingen van de relevante sociale netwerken van derden te bekijken.Met uw toestemming (waar nodig)

  • Met uw toestemming (waar nodig)

  • Onze legitieme belangen

 

  • Uitzoeken welke van onze producten en diensten u mogelijk interesseren en u over hen vertellen
  • Typen consumenten definiëren voor nieuwe producten of diensten


Wettelijke redenen of fusie / overname. In het geval dat Galderma of haar activa worden verworven door, of samengevoegd worden met, een ander bedrijf, inclusief via een faillissement, zullen we uw persoonlijke gegevens delen met een van onze wettelijke opvolgers. We zullen uw persoonlijke gegevens ook gebruiken om te voldoen aan onze wettelijke verplichtingen (bijvoorbeeld belastingwetgeving en productveiligheidsverplichtingen). We zullen uw persoonlijke gegevens vrijgeven aan derden (i) indien vereist door de toepasselijke wetgeving; (ii) om gerechtelijke procedures vast te stellen of te behandelen; (iii) op ​​verzoek van een bevoegde wetshandhavingsinstantie; (iv) om onze rechten, privacy, veiligheid of eigendommen, of het publiek te beschermen; of (v) om de voorwaarden van een overeenkomst of de voorwaarden van onze Website te handhaven.. 

  • Wettelijke verplichtingen
     
  • Onze legitieme belangen

 

  • Naleving van wettelijke verplichtingen
  • Bescherm onze bezittingen en personeel

 


In het geval dat we uw persoonlijke gegevens willen gebruiken voor doeleinden die geen verband houden met degene die in deze kennisgeving worden beschreven, zullen we u eerst op de hoogte stellen en, waar nodig, u een keuze bieden om te bepalen of we uw persoonsgegevens op deze manier mogen gebruiken.

Openbaarmaking van uw gegevens

Naast de Galderma-entiteit die wordt vermeld in de sectie voor gegevenscontrollers en contactpersonen, delen we uw persoonlijke gegevens met de volgende typen externe organisaties:
Dienstverleners. Dit zijn externe bedrijven die wij gebruiken om ons te helpen onze onderneming te runnen (bijvoorbeeld de werking van de website, ondersteunende diensten, website-ontwikkeling, gegevensanalyse, CRC, enz.). Serviceproviders en hun geselecteerde personeel zijn alleen toegestaan ​​om uw persoonlijke gegevens namens ons te raadplegen en te gebruiken voor de specifieke taken waarvoor zij zijn verzocht om deze uit te voeren, op basis van onze instructies, en zijn verplicht om uw persoonlijke gegevens vertrouwelijk en beveiligd te houden . Indien vereist door de toepasselijke wetgeving, kunt u een lijst opvragen van de providers die uw persoonlijke gegevens verwerken (zie kop 9 om contact met ons op te nemen). Ontvangers van derden die persoonlijke gegevens gebruiken om juridische redenen of door fusie / overname. We zullen uw persoonlijke gegevens bekendmaken aan derden om juridische redenen of in de context van een overname of een fusie.

Bewaring van uw persoonsgegevens

Galderma neemt elke redelijke stap om ervoor te zorgen dat uw persoonlijke gegevens alleen worden verwerkt voor de minimumperiode die nodig is voor de doeleinden die in deze privacykennisgeving zijn uiteengezet. De criteria voor het bepalen van de bewaartermijn voor uw persoonlijke gegevens zijn:

(a) Galderma bewaart kopieën van uw persoonlijke gegevens in een vorm die identificatie mogelijk maakt zolang als: (i) wij een voortdurende relatie met u onderhouden; of (ii) uw persoonlijke gegevens nodig zijn in verband met de doeleinden uiteengezet in deze privacykennisgeving en wij een geldige wettelijke basis hebben,

(b) Als u een beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg bent, zullen uw persoonlijke gegevens worden bewaard gedurende 2 jaar na uw laatste interactie met ons, tenzij toepasselijke wetten of sectorale voorschriften langere bewaartermijnen voorschrijven,

(c) In de resterende gevallen worden uw persoonlijke gegevens bewaard voor de duur van: (i) elke toepasselijke verjaringstermijn (dwz elke periode gedurende welke een persoon een rechtsvordering tegen ons zou kunnen instellen), en (ii) een extra 2 maanden na het einde van de toepasselijke verjaringstermijn (zodat we in staat zijn om persoonlijke gegevens te identificeren van een persoon die een claim kan indienen aan het einde van de toepasselijke periode), en

(d) Bovendien, als er relevante juridische claims worden ingediend, kunnen we uw persoonlijke gegevens blijven verwerken voor de extra tijd die nodig is in verband met die claim.
Gedurende de perioden vermeld in paragrafen c (i) en c (ii) hierboven, zullen wij onze verwerking van uw persoonlijke gegevens beperken tot opslag of, en het handhaven van de veiligheid van die gegevens, behalve voor zover de gegevens moeten worden herzien in verband met enige claim, of enige verplichting onder toepasselijk recht.
Zodra de perioden in paragrafen (a), (b), (c) en (d) hierboven, elk voor zover van toepassing, zijn afgerond, zullen we ofwel (i) de relevante persoonlijke gegevens permanent verwijderen of vernietigen of (ii) de relevante persoonlijke gegevens anonimiseren.

Openbaarmaking, opslag en / of overdracht van uw persoonsgegevens

We gebruiken passende maatregelen (hieronder beschreven) om uw persoonlijke gegevens vertrouwelijk en veilig te houden. Houd er echter rekening mee dat deze bescherming niet van toepassing is op informatie die u wilt delen in openbare ruimtes, zoals sociale netwerken van derden.
 

Mensen die toegang hebben tot uw persoonlijke gegevens. Uw persoonlijke gegevens worden verwerkt door onze geautoriseerde medewerkers of agenten, op basis van een behoefte om te weten, afhankelijk van de specifieke doeleinden waarvoor uw persoonlijke gegevens zijn verzameld.
 

Genomen maatregelen in operationele omgevingen. We slaan uw persoonlijke gegevens op in besturingsomgevingen die redelijke beveiligingsmaatregelen nemen om ongeoorloofde toegang te voorkomen. We volgen redelijke normen om persoonlijke gegevens te beschermen. De overdracht van informatie via internet is helaas niet volledig veilig en hoewel we ons best zullen doen om uw persoonlijke gegevens te beschermen, kunnen we de veiligheid van de gegevens tijdens uitzending via onze websites niet garanderen.
 

Overdracht van uw persoonlijke gegevens. Zowel de opslag als de verwerking van uw persoonlijke gegevens zoals hierboven beschreven, kan vereisen dat uw persoonlijke gegevens uiteindelijk worden overgedragen / verzonden naar en / of opgeslagen op een bestemming buiten uw land van verblijf, met name Zwitserland. Wanneer we uw persoonlijke gegevens delen met een entiteit buiten de Europese Economische Ruimte ("EER") (bijvoorbeeld andere Nestlé Skin Health / Galderma-entiteiten), ook met landen die andere gegevensbeschermingsnormen hebben dan de landen die van toepassing zijn in de EER, zal, in overeenstemming met toepasselijke wettelijke vereisten, passende voorzorgsmaatregelen nemen om ervoor te zorgen dat uw persoonlijke gegevens dezelfde bescherming krijgen als hier in de Europese Economische Ruimte. Deze maatregelen kunnen bestaan ​​uit (i) het aangaan van door de Europese Commissie goedgekeurde standaard contractuele clausules om uw persoonlijke gegevens te beschermen (en u hebt het recht om ons om een ​​exemplaar van deze clausules te vragen door contact met ons op te nemen zoals hieronder uiteengezet) en / of (ii) zal vertrouw op uw toestemming (indien wettelijk toegestaan).

Uw rechten

Toegang tot persoonlijke gegevens. U hebt het recht op toegang tot en verzoek om een ​​fysieke of elektronische kopie van de informatie die over u wordt bewaard. Als de gegevens niet rechtstreeks van u zijn verkregen, hebt u ook het recht om informatie op te vragen over de bron van uw persoonlijke gegevens.
Deze rechten kunnen worden uitgeoefend door ons een e-mail [[email protected]] te sturen of ons te schrijven op [Gravinnen van Nassauboulevard 91, 4811 BN Breda, Nederland], een kopie van uw ID of gelijkwaardige gegevens bij te voegen (indien ons gevraagd en toegestaan ​​door de wet). Als het verzoek wordt ingediend door een andere persoon dan u, zonder het bewijs te leveren dat het verzoek namens u rechtmatig is gedaan, wordt het verzoek afgewezen. Houd er rekening mee dat identificatiegegevens die aan ons worden verstrekt, alleen worden verwerkt in overeenstemming met en voor zover toegestaan ​​door de toepasselijke wetgeving.

Aanvullende rechten (bijvoorbeeld wijziging, verwijdering van persoonlijke gegevens). Indien wettelijk bepaald, kunt u verzoeken tot verwijdering, bezwaar, portabiliteit, rectificatie van uw persoonlijke gegevens en beperking van onze verwerking van uw persoonlijke gegevens.
Wanneer de verwerking van uw persoonlijke gegevens is gebaseerd op uw toestemming, heeft u het recht om op elk moment uw toestemming in te trekken.
Als we ons op ons legitieme belang vertrouwen, hebt u het recht om op elk moment bezwaar te maken tegen onze verwerking van uw persoonlijke gegevens.
Houd er rekening mee dat we onder bepaalde omstandigheden uw persoonlijke gegevens niet kunnen verwijderen zonder ook uw gebruikersaccount te verwijderen. Het is mogelijk dat we sommige van uw persoonlijke gegevens moeten bewaren nadat u om verwijdering hebt verzocht, om aan onze wettelijke of contractuele verplichtingen te voldoen. Het is mogelijk dat we door toepasselijke wetgeving worden toegestaan ​​om enkele van uw persoonlijke gegevens te bewaren om aan onze zakelijke behoeften te voldoen.
Waar beschikbaar, hebben onze websites een speciale functie waarmee u de persoonlijke gegevens die u hebt verstrekt, kunt bekijken en bewerken.
We hopen dat we uw vragen over de manier waarop we uw persoonlijke gegevens verwerken, kunnen beantwoorden. U hebt echter altijd het recht om een ​​klacht in te dienen bij de bevoegde gegevensbeschermingsautoriteiten.

Uw keuzes over hoe we u persoonlijke gegevens gebruiken en openbaar maken

We streven ernaar om u keuzes te bieden met betrekking tot de persoonlijke gegevens die u ons verstrekt. De volgende mechanismen geven u de volgende controle over uw persoonlijke gegevens:
Cookies / soortgelijke technologieën. U beheert uw toestemming via (i) onze toestemmingbeheeroplossing of (ii) uw browser om alle of sommige cookies / vergelijkbare technologieën te weigeren, of om u te waarschuwen wanneer ze worden gebruikt. 

Data controllers & contact

Om vragen te stellen of opmerkingen te maken over deze kennisgeving en onze privacypraktijken of om een ​​klacht in te dienen over onze naleving van de toepasselijke privacywetgeving, neem dan contact op met onze Group Data Protection Officer op: [[email protected]] of schriftelijk aan [Gravinnen van Nassauboulevard 91, 4811 BN Breda, Nederland] of bel ons op  [+31 183 691 919]. We zullen elke klacht over de manier waarop we persoonlijke gegevens beheren (inclusief een klacht dat we inbreuk hebben gemaakt op uw rechten onder de toepasselijke privacyregels) bevestigen en onderzoeken.

Het verzamelen van anonieme informatie

Galderma verzamelt anonieme informatie over deze website, zoals de pagina’s die u bekijkt en de zoekopdrachten die u invoert. Dergelijke informatie is anoniem, aangezien deze in geen geval aan de gebruiker van de website kan worden gekoppeld. De informatie wordt gebruikt voor het optimaliseren van de website in het kader van Galderma’s continue interne actualisatieproces en voor het verkrijgen van statistische gegevens over uw bezoeken. De informatie kan openbaar worden gemaakt aan derden die aan een geheimhoudingsplicht gebonden zijn.

Data controllers

Verantwoordelijk voor

Galderma: [Nicole Adang]

AdresGravinnen van Nassauboulevard 91, 4811 BN Breda, Nederland     

Alle activiteiten

Wijzigingen in deze aankondiging

Als we de manier waarop wij omgaan met uw persoonlijke gegevens wijzigen, zullen we deze kennisgeving bijwerken. We behouden ons het recht voor om op elk moment wijzigingen in onze werkwijzen en deze kennisgeving aan te brengen. Kom regelmatig terug om updates of wijzigingen in onze kennisgeving te bekijken.